Fulfilment uitbesteden

Wilt u de bestellingen van uw webwinkel snel, professioneel en efficiënt afhandelen? Laat uw fulfilment verzorgen door A.S. Koeriers. Wij beschikken over een eigen en inpandige handeling- en fulfilmentafdeling, eigen transportnetwerken en moderne systemen. Zo zijn we in staat om uw logistieke werkzaamheden van a tot z te verzorgen. Onze specialisten regelen het fulfilment of e-fulfilment tegen een scherpe prijs. U heeft de keuze om een enkel onderdeel aan ons uit te besteden of de complete orderverwerking door ons te laten regelen, inclusief retourdienstverlening en klantenservice. We passen onze service aan uw wensen aan om zo de meest effectieve oplossing te creëren.

 • Uw fulfilment uitbesteden aan een specialist
 • 24 uur per dag bereikbaar voor spoedactiviteiten
 • Extra personeel inhuren is niet nodig
 • Transport kunnen wij zelf verzorgen
 • Opslag en gefaseerd versturen ook mogelijk

 

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw fulfilment aan A.S. Koeriers? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

E-fulfilment uitbesteden

De e-commerce is een snelgroeiende sector. U wilt zich natuurlijk optimaal kunnen focussen op de online groei. Laat de fysieke werkzaamheden en bijkomende zorgen rondom het fulfilment daarom over aan A.S. Koeriers. Wij nemen graag uw fulfilment uit handen, zodat u zich kunt focussen op de kern van uw bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende mogelijkheden:

 • Etiketteren (zelfklevend)
 • Insteken van enveloppen
 • Banderen
 • Vouwen
 • Monteren
 • Kokers afvullen

 

 • Plakken van mappen
 • Verpakken
 • Samenstellen
 • Voorraadbeheer
 • Opslaan
 • Transport
 • Etc.

Meer dan alleen opslagbeheer

De meeste mensen denken bij fulfilment aan opslagbeheer, orderpicken en het klaarzetten van bestellingen. Bij A.S. Koeriers kunt u ook rekenen op andere werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken van geretourneerde artikelen, klantenservice en de afhandeling van betalingen. Ook kunnen we het transport voor u verzorgen. Zodra er een bestelling binnenkomt via uw webwinkel, zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag wordt bezorgd. Dit is mogelijk dankzij onze overnight of nachtdistributie service. We zijn uw allround logistieke partner en nemen u graag de logistieke werkzaamheden uit handen. Bovendien zijn we flexibel en kunnen we onze service op uw wensen aanpassen.

De voordelen van uw fulfilment uitbesteden

Steeds meer webshops kiezen ervoor om hun logistieke processen uit te besteden aan een fulfilmentbedrijf. Het uitbesteden van het fulfilment kent namelijk verschillende voordelen.

Aantrekkelijke volumekortingen

Uitbesteden kost geld, maar het uitbesteden van het fulfilment kan een grote besparing opleveren op andere kosten. Als fulfilmentbedrijf profiteert A.S. Koeriers namelijk van volumekorting. Deze korting berekenen we in veel gevallen ook naar u door. Voor verpakkingsmateriaal geldt hetzelfde. Wij regelen dat voor u voor een aantrekkelijke prijs.

Meer mogelijkheden

Wanneer u uw fulfilment uit handen geeft aan een fulfilmentbedrijf, profiteert u van meer mogelijkheden en afleveropties. Ook hoeft u niet langer zelf afspraken te maken met verzendbedrijven, waardoor u bespaart op kostbare tijd en geld.

Snelle levering van uw producten

A.S. Koeriers beschikt over een groot eigen magazijn waarin we al uw goederen vooraf kunnen verpakken. Alle producten die al verpakt zijn, slaan we verzendklaar op. Is er een bestelling geplaatst in uw webwinkel? Dan zorgen wij ervoor dat hij de volgende dag wordt bezorgd.

24/7 bereikbaar voor spoed

Is er sprake van spoed? Geen nood. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedactiviteiten. Onze spoedkoerier zorgt ervoor dat uw pakket met zekerheid op tijd bezorgd wordt.

Meer tijd voor andere aspecten

Door uw fulfilment uit handen te geven, heeft u meer tijd over voor andere aspecten van uw webwinkel.

Geen magazijn of extra personeel nodig

Wanneer u kiest voor het uitbesteden van uw webwinkellogistiek, heeft u zelf geen opslagruimte of groot magazijn meer nodig. Uw voorraad ligt immers bij het fulfilmentbedrijf. Ook extra personeel is overbodig. Onze specialisten voeren de logistieke werkzaamheden graag voor u uit.

Uw partner voor e-fulfilment

A.S. Koeriers is altijd dichtbij. Uw pakketten worden geleverd vanuit ons centrale magazijn of een van onze servicemagazijnen. Dankzij onze moderne systemen en een eigen transportnetwerk zijn we in staat om uw bestelling tot laat te verwerken en de bestellingen vanuit uw webwinkel de volgende dag te bezorgen. We bieden maatwerk in fulfilment en passen onze service aan uw wensen aan.

Meer weten over fulfilment uitbesteden?

Voor meer informatie over het uitbesteden van uw fulfilment of e-fulfilment kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via 0320 841 841. Of stuur een mail naar info@askoeriers.nl. We staan u graag te woord.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Andere Diensten

Bekijk ook eens onze andere diensten

Vragen?

Stel ze direct, we staan voor je klaar!

Bel ons op 0320 841 841
Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

24 uur per dag
7 dagen per week

Sinds 2001 zijn wij uitgegroeid tot een logistiekbedrijf die in alle mogelijkheden voorziet. Wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen van de week in om uw goederen met de grootste zorg en zorgvuldigheid op de plaats van bestemming af te leveren. Wij kunnen de transporten uitvoeren met onze auto's of met uw eigen bestelwagens nationaal en internationaal.

24/7 Bereikbaar

Wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen van de week in

Vrijblijvende offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op

Flexibel

Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor u

Altijd een goed aanbod

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een aanbod met een goede prijs kwaliteit verhouding