Verhuizen

Verhuisservice van A.S. Koeriers

Iedere verhuizing brengt een hoop stress met zich mee. Daarom wilt u dat het hele proces zorgeloos verloopt en dat alles is ingericht zoals u het wilt.

Het is fijn om uw verhuizing of een deel daarvan uit handen te geven, zodat u niet alles zelf hoeft te regelen. A.S. Koeriers kan u hierbij ondersteunen. We stellen het juiste pakket voor u samen waarbij u aangeeft wat u zelf wilt doen en wat u wilt laten verzorgen door onze verhuisspecialisten. Wij kunnen bijvoorbeeld inpakken, monteren en demonteren, verhuizen, uitpakken en schoonmaken. Als u onze hulp inschakelt zorgen we voor een verhuizing die past bij uw wensen en binnen uw budget.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u naar de mogelijkheden. We zorgen dat een verhuisspecialist bij u de situatie inventariseert, uw wensen bespreekt en noteert. Vervolgens ontvangt u binnen 1 werkdag een heldere offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

p.s. Om uw verhuizing overzichtelijk te houden hebben wij voor u een gratis checklist samen gesteld, klik hier om deze te downloaden.

Andere Diensten

Bekijk ook eens onze andere diensten

Vragen?

Stel ze direct, we staan voor je klaar!

Bel ons op 0320 841 841
Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

24 uur per dag
7 dagen per week

Sinds 2001 zijn wij uitgegroeid tot een logistiekbedrijf die in alle mogelijkheden voorziet. Wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen van de week in om uw goederen met de grootste zorg en zorgvuldigheid op de plaats van bestemming af te leveren. Wij kunnen de transporten uitvoeren met onze auto's of met uw eigen bestelwagens nationaal en internationaal.

24/7 Bereikbaar

Wij zetten ons 24 uur per dag, 7 dagen van de week in

Vrijblijvende offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op

Flexibel

Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor u

Altijd een goed aanbod

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een aanbod met een goede prijs kwaliteit verhouding